Dissabte, 15 maig, 2021
Inici SUECA Objectiu: reparar els desperfectes en tots els camins asfaltats del terme municipal

Objectiu: reparar els desperfectes en tots els camins asfaltats del terme municipal

Des del Consell Agrari, s’ha impulsat un actuació consistent en un pla integral contra els desperfectes ocasionats pels últims temporals en els camins asfaltats de tot el terme municipal de Sueca. “Treballarem durant dos setmanes en tots els camins que corresponen a l’àmbit agrícola del Consell Agrari, arrossars, horta… per a millorar el seu estat després dels desperfectes que han patit en els últims mesos. Tenim a tota la plantilla treballant i, a més, s’ha llogat maquinària específica per a obtindre un resultat encara més eficaç”, explica el regidor d’Agricultura i responsable del Consell Agrari, José Luis Ribera, qui també assenyala que els treballs s’estan realitzant sense interferir en les labors agrícoles, “aprofitant la solta d’aigües”.

Ribera explica també que, per a la realització d’estos treballs, i després de consultar amb els tècnics, s’ha introduït una novetat com és la utilització del formigó, més resistent que l’asfalt. 

D’altra banda, Ribera va anunciar que durant la vesprada del passat dimarts 26 de maig anava a tindre lloc la primera reunió assistencial del Consell Agrari després de l’inici de la crisi sanitària, amb totes les mesures de seguretat pertinents i en ser inferior a 10 el nombre de participants.

Més llegits