Dissabte, 15 maig, 2021
Inici SUECA El Centre de Salut mostra el seu agraïment per l’aportació de material...

El Centre de Salut mostra el seu agraïment per l’aportació de material de protecció personal

Des del Centre de Salut de Sueca van voler mostrar el seu agraïment a l’Ajuntament  de Sueca per l’aportació solidària de material de protecció personal que han realitzat als professionals perquè puguen enfrontar, en les millors condicions, la situació d’alarma sanitària que vivim. 

Es tracta de material de qualitat i de gran importància per a la protecció dels professionals sanitaris i dels usuaris que acudeixen al centre. Cal recordar que en esta fase de desescalada sanitària i social, és primordial evitar el contagi en la població i l’aparició d’un repunt de l’ona epidèmica, “pel que és molt important caminar cap a una nova normalitat que garantisca una reducció de riscos. Per això, els professionals sanitaris considerem de gran valor la iniciativa solidària adoptada pels nostres representants municipals amb l’aportació d’este material de protecció (fonamental per a l’assistència pel Covid-19), que redundarà en una major qualitat assistencial per a la nostra població; objectiu desitjat per tots. Reiterem per tant la nostra gratitud per este gest de l’ajuntament amb el Centre de Salut”, va manifestar un dels responsables del Centre de Salut. 

Més llegits