Dissabte, 15 maig, 2021
Inici SUECA El Rebost cuina 400 racions de paella per als més desfavorits

El Rebost cuina 400 racions de paella per als més desfavorits

El Rebost Restaurant també s’ha sumat a posar el seu granet d’arena en esta crisis econòmica causada per la Covid-19. Este restaurant suecà va cuinar prop de 200 racions de paella valenciana per als més desfavorits, que des de l’economato de Càritas de Sueca, es van encarregar de repartir a les famílies. Esta iniciativa, que es va dur a terme els dies 7 i 14 de maig, va comptar amb la col·laboració dels supermercats EconomyCash i RiberaCash, tots dos del municipi de Sueca, i amb la agrupació d’amics Farteretes. Un total de quasi 400 racions de paella valenciana que, segons indiquen des del mateix restaurant, “és la nostra manera d’ajudar a moltes famílies”.

Més llegits