IniciSUECAGuerra a la mosca negra i el mosquit tigre

Guerra a la mosca negra i el mosquit tigre

Sueca reforça els tractaments amb les fumigacions aèries

La lluita contra les molestes picades s’aguditza amb l’estiu, època on la climatologia ocasiona una major reproducció i, per consegüent, més molèsties a la població. Durant estos dies s’ha posat en marxa un nou pla per a combatre estos molestos insectes que tants maldecaps estan produint un any més. Este dimarts, l’heliport situat en els Canos va ser el lloc triat per a la presentació del tractament que el Consorci de la Ribera, a través de l’empresa Lokímica, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, realitza en el terme municipal de Sueca per a combatre més eficaçment les larves de mosca negra en els punts que presenten major incidència al llarg del riu Xúquer i que resulten més inaccessibles. 

Esta acció puntual del Consorci se suma a les que realitza l’ens al llarg de tot l’any i a les quals està duent a terme l’Ajuntament de Sueca durant els últims mesos. “Al llarg de l’any, el Consorci realitza tractaments en els municipis de les dues riberes. A més, des del Consell Agrari i la Regidoria de Medi Ambient, s’està actuant també estos tres mesos a manera de reforç contra la rantella, en zones de parcs, jardins i, en general, en les que tenen arbrat, tant en la costa com en el nucli urbà. Este tractament resulta també efectiu contra la mosca negra i el mosquit tigre”, va assenyalar la regidora responsable del Consell Agrari, Carmen Pérez.

A l’acte van assistir l’alcalde en funcions, Julián Sáez; les regidores de Medi Ambient, Àngela Marí; i la responsable del Consell Agrari, Carmen Pérez; i els també regidors Noelia Benedito i Joan López. “Este tractament en helicòpter es realitza tots els anys contra la mosca negra, a través del Consorci, en aquells llocs que presenten una major dificultat per a poder accedir a peu”, va explicar Carmen Pérez

Més llegits