Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECAFi al fulletó del PP

Fi al fulletó del PP

El PP de Sueca confirma a Carolina Torres com a candidata a l’alcaldia

Carolina Torres serà, finalment, la candidata del Partit Popular a l’alcaldia en Sueca. Així es va ratificar la nit del dijous 2 de febrer a la junta extraordinària celebrada pels populars. Una sessió on també es va consumar la dimissió del president local, José Luis Ribera.

La candidata proposada per la direcció regional i provincial del PP per a encapçalar la llista electoral suecana va aconseguir el suport de la junta gestora del partit en obtenir quatre vots, inclòs el seu, enfront dels dos en contra que va sumar el regidor i president de la gestora. Així, es va escenificar les ganes de renovació d’un partit que havia anat baixant votants i regidors en les últimes dos legislatures, però que havia aconseguit formar govern en 2019 amb PSPV-PSOE i Ciutadans. 

L’esmorzar popular va servir per a mostrar el suport a Carolina Torres. PP SUECA

Segons es va poder comprovar mitjançant les xarxes socials oficials dels Populars de Sueca, José Luis Ribera i el seu actual equip ja van deixar pas a la nova direcció del partit abans de la junta extraordinària d’este últim dijous. De fet, el divendres anterior, Carolina Torres ja encapçalava les publicacions del PP suecà, en el que era un presagi clar d’un canvi anunciat. A les fotografies publicades el divendres 27 de gener, els populars mostraren les cares que possiblement estaran en la nova candidatura. Entre les persones que donen suport es van deixar vore alguns militants ja veterans i que han format part d’anteriors llistes a Sueca com María Ángeles Matoses, Jesús Soldado o José Segarra. Com ja va avançar Carlos Mazón el passat mes de setembre a Suheca.com en una entrevista exclusiva, “qui acabe sent el candidat serà el de la humilitat, el de la concentració i la trobada dels qui van estar en el partit. Han de tornar tots aquells que van estar en el partit per a ajudar-nos”, va indicar el màxim responsable del PP a la Comunitat Valenciana.

Primera dona

La futura candidata a l’alcaldia serà la primera dona que encapçale una llista del PP a Sueca. Ara, Carolina Torres, agraeix “el treball fet per la militància, la gestora i pels regidors de l’ajuntament” i considera “important i necessari que el PP es pose a treballar de manera transversal des de València i Sueca per a millorar la qualitat de vida de les veïnes i veïns de Sueca”.

NOTÍCIA RELACIONADA

Més llegits