Divendres, 31 març, 2023
IniciEl PerellóEs constitueix la Comissió d'Entitats Locals Menors en la FVMP

Es constitueix la Comissió d’Entitats Locals Menors en la FVMP

El Perelló i el Mareny de Barraquetes duien treballant molts mesos per aconseguir formar-ne part

La seu de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) va acollir, el passat dimarts 21 de febrer, la constitució de la Comissió d’Entitats Locals Menors.

Suposa una fita per a les entitats locals com el Mareny de Barraquetes i El Perelló, dos de les impulsores d’esta iniciativa, ja que d’esta manera tindran una representació que no existia en la FVMP.

Després de la benvinguda del secretari general de la FVMP, Vicente Gil, es va constituir la comissió i es van tractar els assumptes més prioritaris.

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, va qualificar el fet com “un assoliment sense precedents el fet de poder estar representats dins d’esta administració tan important”.

La intenció dels membres de la comissió és que en breu ja es puguen veure els primers resultats, que milloraran el posicionament i el finançament de les entitats locals menors.

El treball del president de la comissió, Jordi Sanjaime i del secretari d’esta, Juan Botella, i dels representants d’altres entitats locals menors de la Comunitat Valenciana en la FVMP han donat com a fruit este assoliment.

Primera reunió després de la constitució. AJ. DEL PERELLÓ

Més llegits