Diumenge, 24 setembre, 2023
IniciSUECAEls polítics passen pels jutjats

Els polítics passen pels jutjats

Els candidats presenten les seues llistes oficials de cara el 28M

Les formacions polítiques que optaran a estar en el govern suecà després de les eleccions municipals del 28 de maig ja han donat el primer pas. Este dilluns 24 d’abril va concloure el termini per a presentar candidatures en els jutjats i, segons s’ha fet públic al BOP, huit seran els partits que tindran paperetes en els diferents col·legis suecans en la cita electoral municipal i autonòmica. Com no podria ser d’altra manera, els primers en efectuar este tràmit van ser els partits denominats ‘grans’. Així, el primer dia que es podria realitzar l’entrada dels formularis, PSPV-PSOE, Compromís i PP ja passaren per les instal·lacions situades a la placeta del Convent.

La resta ho van anar fent al llarg de la setmana i van ser VOX, Contigo, UDP (Unió Demòcrata del Poble Valencià), Ciutadans i Sueca per Davant. Alguns d’ells van fer públic el tràmit durant els últims dies a les seues respectives xarxes socials, que a hores d’ara ja són un col·lector actiu de vots. També estan sent objectiu de les presentacions de les diverses persones que conformen -ja oficialment- les llistes que mostraran completament en breu.

Entre les novetats en les formacions polítiques que es presenten es troba Contigo, la formació escollida per Carlos Ramírez (exPP i exCiutadans). Dimarts passat dia 11 d’abril va tenir lloc l’assemblea de constitució de l’agrupació local Contigo somos democracia de Sueca. El candidat és empresari, persona molt coneguda a la ciutat, amb dilatada experiència social i política, que actualment és tinent d’alcalde i ostenta la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, “i l’objectiu principal de la qual és millorar la qualitat de vida de tots els nostres veïns”, apuntaren. 

Torna Codina

Un altre candidat que tornarà a tractar d’aconseguir representació en el Saló de Plens serà Pau Codina. El professor universitari ja ha tractat en diverses ocasions tindre veu i vot en els plenaris però mai ha sumat la xifra de vots necessaris.

Més llegits