IniciSUECAEls polítics locals aprofiten les Falles

Els polítics locals aprofiten les Falles

Els candidats buscaren sumar vots en els casals

La proximitat de les eleccions municipals del 28M va convertir estes festes falleres en una bona oportunitat per a tractar de guanyar la simpatia de bona part del veïnat suecà.

Vicent Baldoví. FACEBOOK
El candidat pel PSPV-PSOE va actuar de discjòquei. FACEBOOK

Els diversos partits polítics locals no van desaprofitar l’oportunitat i la visita de cortesia política es va donar sense deixar de costat els casals del municipi. Dinars, berenars, sopars… qualsevol moment podia resultar útil si s’aconseguia sumar un vot més.

Durant els últims dies fallers diversos van ser els exemples. Les xarxes socials oficials dels partits o dels mateixos candidats ens van deixar fotografies diverses com la de Vicent Baldoví (Compromís per Sueca) corrent de bon matí en la Visita de Cortesia Saludable, la de Carolina Torres (PP Sueca) dinant a la Falla El Portal, la de Dimas Vázquez (PSPV-PSOE Sueca) fent de discjòquei a la Falla Plaça de Cervantes, o la de Celia Beltran, qui també va deixar constància del seu pas per la festa d’esta mateixa falla. 

Mentrestant, la resta de candidats continuen sense mostrar-se i inclús alguns es rumoreja que preparen una candidatura independent.

Més llegits