IniciSUECAEls patrocinis del Concurs Internacional de Paella Valenciana van augmentant

Els patrocinis del Concurs Internacional de Paella Valenciana van augmentant

Quatre empreses més se sumen a l’extensa nòmina de les ja existents per a donar suport al certamen culinari que se celebra en el municipi 

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca continua incrementant el nombre d’empreses interessades a prestar la seua col·laboració perquè la pròxima edició, que se celebrarà el 10 de setembre, torne a ser tot un èxit. En esta ocasió, van anunciar el seu suport les marques Licor Crema de Arroz Ciudad de Sueca, Destilerías Ferri, Bodegas Vicente Gandía i Oliespal Aceites del Alto Palancia. “Estic molt contenta perquè cada any hi ha més persones que creen en el nostre certamen i per a mi és un orgull comptar amb el suport de tantes empreses interessades en el seu patrocini”, va expressar la regidora responsable del Concurs en funcions, Manoli Egea. 

Després de la signatura dels convenis amb l’alcalde en funcions, Dimas Vázquez, els representants de les empreses patrocinadores van mostrar el seu entusiasme per poder participar, un any més, en l’esdeveniment gastronòmic més internacional i més antic de quants se celebren. 

Carlos García, director de Màrqueting i Comunicació de Bodegas Vicente Gandía, va mostrar la seua satisfacció per poder col·laborar amb el certamen, “enguany, en el nostre Pla de comunicació, concedim una gran importància a la responsabilitat social corporativa. Estem duent a terme moltíssimes accions en benefici de l’Albufera per a mantindre este patrimoni. I una de les apostes que ha fet la bodega ha sigut esponsoritzar concursos com este. Ací és on naix l’ingredient principal del nostre plat més internacional i, normalment, on hi ha paella, sol haver-hi vi”. En el cas de Destilerías Ferri, és el segon any que presta el seu patrocini al certamen, “a nosaltres ens agraden els productes valencians, la paella i l’ambient extraordinari d’este Concurs”, va expressar el seu gerent, Salvador Ferri. 

Per la seua part, Rafa Máñez, gerente de Arroz Ciudad de Sueca i Licor Crema de Arroz Ciudad de Sueca, va valorar molt positivament la seua col·laboració en l’última edició del Concurs i, per esta raó, van decidir tornar a patrocinar l’esdeveniment “és una marca que està present a la ciutat i cal donar suport al Concurs al màxim i fer tot el possible per a situar-lo encara més amunt”. El director de la Cooperativa Oleícola Alto Palancia de Altura, Luis Velázquez, va mostrar també la seua satisfacció per tornar a patrocinar el certamen “considerem que és una molt bona manera de promocionar el nostre oli”. 

Més llegits