IniciEl PerellóEls candidats a l’alcaldia del Perelló es creuen acusacions públicament

Els candidats a l’alcaldia del Perelló es creuen acusacions públicament

Codoñer i Botella s’acusen mútuament de “falsedat i manipulació”

El titular del jutjat d’Instrucció 2 de Sueca ha ordenat l’arxivament de la denúncia que l’alcalde del Perelló, Juan Botella, va presentar contra el líder de L’Alternativa, José Vicente Codoñer, per un presumpte delicte de calúmnia. L’instructor valora que en el text publicat per L’Alternativa en Facebook, qüestionant la labor de l’alcalde en el pagament d’hores extres a una empresa “no apareix degudament justificada la perpetració d’il·lícit penal algun que haja donat lloc a la formació d’esta causa”. L’Alternativa va publicar en Facebook, el dia 3 de maig de 2021, titulat “Que oculta l’alcalde” en el qual assenyalava que “en estos moments desconeixem l’interés del Sr J. Botella a falsejar esta informació, la qual cosa ens fa sospitar d’un ús indegut de les hores extraordinàries per part del Sr. Botella”. A més, s’afegia que “des de L’Alternativa volem denunciar les traves, la manipulació i falsedat de la informació lliurada i l’actitud de falta de transparència i autoritarisme del Sr. Botella”.

José Codoñer. L’ALTERNATIVA

Ara, des de L’Alternativa denuncien “l’intent de l’alcalde Juan Botella de coartar mitjançant la seua denúncia el dret a la llibertat d’expressió i en deure democràtic de la transparència de les institucions. És lamentable que Juan Botella intente coartar la labor de l’oposició, amb denúncies que ho deixen en evidència davant els mateixos jutges”.

L’alcalde ha presentat un recurs contra este acte judicial, al qual L’Altermativa s’ha oposat i està a l’espera que este mateix jutge resolga este recurs.

“A la vista de la informació de la qual es va tenir coneixement durant la vista oral, relativa a l’operativa de l’alcalde en la contractació d’estes hores extraordinàries, la qual en breu farem pública, L’Alternativa està estudiant les accions a adoptar, a fi d’aclarir amb la màxima transparència possible tots estos fets”, indicaren. 

Juan Botella. AJ. DEL PERELLÓ

Per la seua banda, l’alcalde perelloner va aprofitar les xarxes socials institucionals oficials de l’Ajuntament del Perelló per a defendre’s i emetre la seua versió dels fets. “Davant la publicació realitzada en el dia de hui per L’Alternativa i en concret per José Vicente Codoñer, qui, fent honor a la seua habitual manera d’actuar, falta a la veritat manipulant la informació facilitada a la premsa respecte del procés penal iniciat, amb finalitats merament electoralistes”, va signar Botella en el seu comunicat, i va afegir: “L’Acte dictat no és ferm i ha sigut recorregut, estant pendent de resolució este recurs per entendre que en la instrucció no s’han entés ni valorat adequadament les proves aportades i que són concloents. Continuem pensant que l’actuació del querellat-investigat José Vicente Codoñer vulnera la legalitat vigent i falta a la veritat i confiem que s’aclarisca el succeït i es depuren les responsabilitats al fet que pertoque”, va concloure.

Més llegits