IniciSUECAEl PP de Sueca, satisfet per "mantenir el lideratge de la dreta...

El PP de Sueca, satisfet per “mantenir el lideratge de la dreta a Sueca” el 28M

Carolina Torres vol “seguir per a fer créixer el partit a nivell local i liderar el canvi que Sueca necessita”

El Partit Popular de Sueca, encapçalat per Carolina Torres, va aconseguir el passat diumenge 28 de maig millorar els resultats obtinguts a les passades eleccions municipals. A pesar d’haver obtingut un major percentatge de vot (13,89%), la gran fragmentació política existent a la dreta, li va impedir obtenir una major representació al consistori, mantenint el mateix nombre de regidors que tenia a la passada legislatura (3).

Per a la candidata, “el resultat no representa l’esforç realitzat per tots els afiliats i simpatitzants que s’han unit i han retornat al projecte del Partit Popular de Sueca durant esta campanya”. No obstant això, va manifestar la seua voluntat per a “seguir treballant per a fer créixer el partit a nivell local, i per construir una alternativa sòlida que lidere el canvi que Sueca necessita”.

A més, Torres, presidenta de la gestora del partit, va expressar també “la necessitat de convocar un congrés local, en passar les eleccions generals del 23 de juliol, on els militants prenguen la paraula per a decidir el destí del PP de Sueca, un partit que aspira a tornar a governar i ser la primera força a l’Ajuntament”.

Finalment, Torres vol agrair a les 2.037 persones que van confiar en ella “per a liderar el canvi que necessita Sueca i a les 3.451 persones que van confiar en Carlos Mazón per a presidir la Generalitat”. “No vos anem a defraudar, anem a seguir treballant, treballant i treballant, per aconseguir que Sueca reba més inversions per a millorar la nostra ciutat”, va afirmar Torres.

Més llegits