Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciSUECAEl polígon industrial El Teular rep noves millores

El polígon industrial El Teular rep noves millores

Sueca rep més de 160.000 euros de l’IVACE per a dur a terme una sèrie d’actuacions en esta zona

Una nova fase d’actuacions de millora al polígon industrial El Teular s’ha iniciat recentment gràcies a una nova subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). L’Ajuntament aprofitarà un import total de 160.461,45 euros del Programa de Millores de Parcs Empresarials de l’any 2022 per emprendre uns nous treballs que tractaran de resoldre algunes mancances existents. 

En concret, els treballs consistiran en la millora en la implantació d’escocells situats en diverses vies del polígon industrial, ampliant els situats en zones de trànsit de persones que es trobaven deteriorats, per a millorar el desenvolupament de l’arbratge. 

Així mateix, es remodelarà el carrer Braçal de Marco, eliminant la mitjana existent i l’enllumenat instal·lat sobre ella per a implantar un nou enllumenat públic sobre les voreres. També es procedirà a la renovació del sistema de recollida d’aigües pluvials; el reforç de la zona de la mitjana, destinada al trànsit pesat; i la renovació de la pintura en els carrils de circulació de tota la via. 

Escolcells renovats. AJ. DE SUECA

D’altra banda, es renovarà la senyalització del carril bici existent que travessa la totalitat del polígon industrial. 

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories de Serveis Municipals, Comerç i Indústria, també farà una aportació econòmica municipal. “Des de l’inici de la legislatura, estem invertint en el polígon industrial gràcies a fons municipals i també a una subvenció de l’IVACE. Enguany seguirem amb el pla d’actuacions que tenim programat per a millorar la seua accessibilitat, circulació i instal·lacions, a fi de fer-ho més atractiu per a les empreses”, va assenyalar el regidor de Serveis Municipals, Joan Carles Vázquez. 

Pàgina web

Des del consistori s’ha creat un portal web sobre les activitats existents en el polígon industrial, la seua localització i altres qüestions d’interés “que faciliten les gestions dels usuaris en la seua activitat diària”, va anunciar la regidora d’Indústria, Manoli Egea. Este portal ja es pot visitar a la direcció www.poligonsueca.com.

Més llegits