Dissabte, 25 març, 2023
IniciSUECAEl ple de l'Ajuntament aprova per unanimitat el projecte d'Humanització de la...

El ple de l’Ajuntament aprova per unanimitat el projecte d’Humanització de la N332

Es convertirà en una avinguda urbana i lliurarà d’eixe tram de carretera a la ciutat

L’Ajuntament de Sueca va celebrar, este dilluns 19 de desembre, un ple extraordinari amb un únic punt en l’ordre del dia: la remissió del projecte d’Humanització de la Nacional 332 per a convertir-la en una avinguda integrada a la ciutat i el lliurament a l’Ajuntament de Sueca d’este tram de via urbana. 

L’aprovació del projecte ha comptat amb el vot favorable de tots els membres de la corporació, els quals, en les seues intervencions, han tingut paraules d’agraïment a la gestió realitzada per l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, per a la consecució d’este projecte, després de molts anys de negociació i reivindicació amb el Ministeri de Foment, “a fi d’aconseguir que esta ambiciosa actuació aconseguira unir de nou a tota la població i evitar més accidents. Em sent molt emocionat perquè mai un projecte de construcció de 1.130 pàgines havia entrat en este Ajuntament per a liquidar eixe tram de carretera, tal com la coneixem ara. Ha sigut un projecte al qual li he dedicat moltes hores de gestió, de negociació, de seguiment exhaustiu…, perquè el Ministeri, junt a Demarcació de Carreteres i el departament d’Urbanisme de l’Ajuntament, hagen fet possible poder votar-lo hui”, ha assenyalat l’alcalde, Dimas Vázquez, qui, en la seua intervenció, ha fet referència també al pressupost que s’invertirà a Sueca, “hem passat dels 900.000 euros que es van reclamar en 2008 per a la cessió del tram de carretera, als 3.409.661 euros (quasi quatre vegades més) que s’han plasmat en el projecte, després de totes les gestions insistents. Unes obres que executarà al 100% el Ministeri amb ajuda de Fons Europeus”. 

L’alcalde ha conclòs la seua intervenció en el ple remarcant la importància de la votació que s’estava celebrant hui, “es tracta d’una inversió molt important per a la nostra ciutat, no sols per la quantitat que s’invertirà de 3,4 milions d’euros, sinó pel que permetrà, com és millorar la qualitat de vida dels nostres veïns, fent nostre, i més segur, eixe tram de carretera tan reivindicat”. 

Amb l’objectiu d’informar millor la ciutadania de tot el projecte, l’Ajuntament ha previst esta setmana exposar els plànols de l’obra a la sala Els Porxets, així com fer-los públics en les xarxes socials municipals.

Imatge de la celebració de la sessió extraordinària del ple.
spot_img

Més llegits