IniciSUECAEl Partit Popular de Sueca rebutja gestionar la regidora d’Immigració

El Partit Popular de Sueca rebutja gestionar la regidora d’Immigració

Carolina Torres (PP): “Podem ser més útils servint a la nostra ciutat des de l’oposició, fent una oposició constructiva i moderada”

El Partit Popular de Sueca ja ha rebutjat gestionar la regidoria oferida pel govern municipal. Els populars van manifestar, en una nota de premsa enviada als mitjans de comunicació, que declinava la proposta de l’alcalde de Sueca (PSPV) de gestionar la regidoria d’Immigració per comptar “amb unes competències molt limitades, competències que en tot cas, venen marcades per la legislació estatal. La regidoria d’Immigració té tot el nostre respecte, però precisament per tot eixe respecte que ens inspira, creguem que podem aportar més a les persones immigrants des de l’oposició que des d’una regidoria inventada. A l’oposició podrem escoltar-los, i donar-los suport en tot allò que estiga al nostre abast i sense veure’ns coartada la nostra llibertat”, segons Carolina Torres, portaveu del PP de Sueca.

Els populars suecans van agrair la predisposició per part del nou equip de govern de fer partícip als regidors de l’oposició al capdavant de regidories “a fi de treballar entre tots els membres de la corporació pels veïns i veïnes de Sueca”, però segons indicaren, “davant el resultat de les urnes del passat 28M i la configuració política del nou consistori” pensen que van poder ser més útils “des de l’oposició, fent una oposició constructiva i moderada, sense deixar de perdre la vista en què som la tercera força política i la primera com a partit de dretes”.

Carolina Torres també va afirmar en el comunicat que els populars no volen que la seua labor “quede esta volta diluïda en un nou govern multicolor i tampoc podem entendre com en un consistori com el de Sueca amb 21 regidors, on les formacions d’esquerres sumen 15 regidors de 21 (4 regidors més de la majoria absoluta) no es poden posar d’acord per a governar Sueca”. I llançaren un dard a PSOE i Compromís en afirmar que “des del Partit Popular no anem a entrar en els problemes i les qüestions personals que provoquen la falta d’entesa de l’esquerra a Sueca i, per este motiu, anem a mantenir-nos al marge de les guerres existents entre els dos partits més votats per la ciutadania”.

Sense resposta

L’altre partit polític que s’ha quedat en l’oposició, Compromís per Sueca, encara no ha donat una resposta formal a l’oferiment de dur el departament de Promoció Lingüística. Els nacionalistes tenen encara uns dies de marge per tal de respondre a esta invitació, encara que tot pareix indicar que també rebutjaran gestionar eixa regidoria. Cal recordar que en el ple d’investidura van ser crítics amb Dimas Vázquez i la seua fórmula de sumar als diferents partits amb presència en el plenari. “Esperem que no tornen a fer eixe govern de participació que persegueix callar, extingir o silenciar la veu de l’oposició, sumant socis de govern innecessaris que actuaran com assegurança política enfront d’un potencial conflicte intern”, va dir la nova portaveu de Compromís, Pilar Moncho, en el ple d’investidura.

Algunes fonts internes del partit manifestaren també el seu malestar per haver rebut “un oferiment que no corresponia amb el nombre de vots aconseguits en les eleccions”.

Més llegits