Dilluns, 29 maig, 2023
IniciAltres notíciesEl fòrum d'empreses 'Arrels' podrà ser seguit en directe

El fòrum d’empreses ‘Arrels’ podrà ser seguit en directe

Se celebrarà dimarts 28 de març en l’Espai Lluís Vives i es podrà seguir en directe a través de les pàgines web i les xarxes socials dels mitjans de l’Associació de Premsa Comarcal

Dénia es convertirà este dimarts 28 de març en la seu d’Arrels, el primer fòrum d’empreses compromeses amb el territori i que treballen pel desenvolupament de la Comunitat Valenciana. La trobada, organitzat per l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana (APCV), la Generalitat Valenciana i Dénia Ciutat Creativa de la Gastronomia, forma part del programa d’activitats del Dénia Festival de les Humanitats i es podrà seguir de manera presencial i també a través dels dotze mitjans que integren l’APCV, ja que oferiran a través de les seues pàgines web i xarxes socials un enllaç per a poder accedir al streaming de la trobada en directe.

Espai Lluís Vives, dins de Balearia. APCV

Recordar que L’Espai Lluís Vives serà l’encarregat d’acollir des de les 10,30 hores este esdeveniment on participaran reconegudes empreses valencianes com són la caixa d’estalvis Caixa Ontinyent, EnerHi, Balearia, en una de les taules de diàleg i Rolser, Aquaclean Group i Unión Alcoyana, en una altra d’elles. Són signatures amb una àmplia trajectòria i compromeses amb el territori. Així mateix, un total de dotze periòdics de tota la Comunitat també formaran part del fòrum. Com indicava el president de l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana, Santiago Sanchis, “tant empreses com mitjans de comunicació som agents que dinamitzem l’opinió pública en cadascun dels territoris on estem implantats i ens necessitem mútuament”.

‘Arrels. Empreses Compromeses amb el Territori’ donarà als assistents l’oportunitat de conéixer la manera en la qual diferents empreses treballen a través de tres taules rodones. El fòrum quedarà inaugurat amb les paraules de Pere Rostoll, director general de Relacions Informatives de la Generalitat Valenciana; Santiago Sanchís, president de l’APCV; Benito Mestre Caudeli, president del Cercle Empresarial de la Marina Alta (CEDMA); i Lydia del Canto, directora d’ESG de Balearia.

A continuació, Alejandro Escrivà, director de la Càtedra Empresa Familiar de la Universitat de València, i Ferran Belda, director del Levante-EMV en els anys 1987-1988 i 2009-2013 i impulsor de les delegacions comarcals, seran els qui protagonitzen el primer dels diàlegs, ‘Empreses familiars i empreses de comunicació al territori’, moderat per Mariví Pardo, directora de Portada.info (Villena).

En la taula ‘El compromís amb el territori’, moderada pel director del Nostre (Alcoi), Luis Peidro, les empreses Caixa Ontinyent, EnerHi i Balearia posaran de manifest el seu compromís social corporatiu i la implicació amb les persones i la zona on treballen.

Finalment, les empreses Rolser, Aquaclean Group i Unión Alcoyana parlaran sobre la seua llarga trajectòria i com mantenir durant anys esta aposta pel territori. Serà en la taula ‘Perdurabilitat i fidelitat d’un projecte empresarial’ i estarà moderada per Juanjo Clemente, director de Revista Poble, de Vila-real.

El fòrum conclourà amb el lliurament de reconeixements a les empreses i les paraules de Rafael Climent, conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Més llegits