Dilluns, 20 març, 2023
IniciFalles"El Fallero” ressona a la Crida de Sueca

“El Fallero” ressona a la Crida de Sueca

Centenars de fallers i falleres es reuneixen a la plaça de l’Ajuntament en un ambient totalment festiu

En l’any del 150 aniversari del naixement del Mestre Serrano les falles van voler retre el seu particular homenatge en este acte interpretant “El Fallero”.

La Crida, una de les cites més representatives de la festa fallera, va tornat novament a celebrar-se a la plaça de l’Ajuntament, on es van concentrar el passat diumenge 19 de febrer centenars de falleres i fallers.

El president de la JLF i les dos Falleres Majors de Sueca. JLF

Com ja va sent costum, els màxims representants de les setze comissions falleres de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes, juntament amb els membres de la Junta Local Fallera i les Corts d’Honor, recolliren les Falleres Majors de Sueca, Aitana i Clara, en els seus domicilis i arribaren en cercavila al consistori municipal.

Allí, al balcó, l’acte començà amb unes breus paraules del president de la Junta Local Fallera, Bernardo Garrigós, seguit del parlament de l’alcalde de Sueca Dimas Vázquez, president nat de la Junta Local, qui va fer entrega de les claus de la ciutat a Clara i Aitana, màximes representants de les festes falleres.

Aitana es va dirigir als més menuts, ja que “els xiquets i xiquetes fallers som el futur” i que “volem que les falles siguen per a tots”, mentre que Clara, remarcà que la festa de les falles “no seria possible si no fora per tot l’esforç de tota la gent que l’envolta” i que “és gràcies a tots nosaltres enguany podem dir amb orgull que la junta local que ens uneix i ens representa compleix cinquanta anys”.

L’acte va finalitzar amb una mascletà i les tradicionals fotos a l’escala del consistori dels representants 2023.

spot_img
spot_img

Més llegits