IniciSUECAEl dol marca l’inici de la campanya electoral municipal

El dol marca l’inici de la campanya electoral municipal

La sobtada i inesperada mort de Celia Albi, mare d’una de les candidates a l’alcaldia de Sueca, ocasiona la suspensió de la pegada de cartells

L’inici de la campanya electoral que servirà per a triar a l’alcalde o alcaldessa per a la legislatura 2023-2027 va quedar marcada per la sobtada mort de Celia Albi Tamarit, mare de Celia Beltrán Albi -candidata de Ciudadanos Sueca-, qui ens va deixar este dijous 11 de maig. La trista notícia colpejava la societat suecana quan apuntava la nit i després que els candidats a alçar la vara d’alcaldia acabaren de dur a terme una taula redona amb el col·lectiu Pense Pensions Dignes en la Casa de la Cultura.

Celia Albi ens va deixar este 11 de maig. SUHECA.COM

La penjada de cartells que marca l’inici de la campanya electoral (prevista per a la mitjanit de dijous a divendres) va ser suspesa immediatament per la totalitat de partits polítics en una mostra de solidaritat i dol amb la candidata de Ciudadanos. Les diferents formacions van fer un minut de silenci i van deixar els espais dedicats a la penjada de cartells buits durant la nit de dijous. Per altra banda, les formacions polítiques van deixar les seues mostres de condol a les xarxes socials oficials. De la mateixa manera, associacions, comerços i desenes de persones a nivell particular van voler donar la seua despedida també a través de les xarxes.

Celia Albi Tamarit va ser durant molts anys la presidenta de l’Associació contra el Càncer de Sueca i una persona admirada i respectada en la localitat. El seu caràcter, proper i replet de positivisme, l’acompanyava diàriament en els seus passejos pels carrers de Sueca, fent-se una persona molt volguda. Aprofitem estes línies per a despedir-la afectuosament des de Suheca.com i des de la revista Estil, publicacions que seguia amb assiduïtat. Descanse en Pau.

Més llegits