Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECAEl CSI de Sueca lluirà el retrat de la doctora Carmen Piera

El CSI de Sueca lluirà el retrat de la doctora Carmen Piera

La imatge és obra de l’artista suecana Nela-Manola Roig Celda i es podrà veure a partir del pròxim 23 de març

A partir del pròxim 23 de març, la figura de la Doctora Carmen Piera Cebrià presidirà la façana principal del Centre de Salut Integrat de Sueca, el qual porta el seu nom. La coneguda oftalmòloga suecana, primera universitària de la capital arrossera i pionera de l’oftalmologia valenciana, és l’última protagonista de la iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Sueca, de tributar homenatge a figures emblemàtiques de la localitat en els seus diferents camps d’actuació.

Representació virtual de la façana. SUHECA.COM

La imatge és obra de l’artista suecana Nela-Manola Roig Celda. En ella sobreïx el retrat de Dª Carmen Piera; al costat de la seua imatge, apareix una taula optomètrica d’Snellen, que representa un dels elements més identificatius de l’oftalmologia, especialitat que va exercir a Alzira i Sueca, sent els seus últims anys de carrera professional en este mateix centre de salutque ara porta el seu nom.

Esta actuació de l’Ajuntament forma part d’una sèrie d’actes que la Regidoria de Cultura realitzarà amb motiu de l’aprovació del nomenament del Centre de Salut Integrat per part de la Conselleria en 2021; un esdeveniment que comptarà amb l’assistència dels familiars de la doctora, representants de l’Ajuntament i de la Conselleria.

Més llegits