Dissabte, 25 març, 2023
IniciCulturaEl concurs ‘Cántame’ se celebrarà en Sueca

El concurs ‘Cántame’ se celebrarà en Sueca

El municipi acollirà una de les sessions de càsting, les gales eliminatòries i la gran final

La pròxima edició del concurs ‘Cántame’ se celebrarà a Sueca. Així ho va anunciar el seu director, el suecà Pablo Vivó, qui va presentar totes les novetats de l’esdeveniment destinat al descobriment i promoció de cantants novells. 

El concurs de talents, que celebrarà la seua novena edició, encara que amb el format actual de ‘Cántame’ serà la sisena, ha visitat al llarg de la seua història diferents municipis de la comarca i fora d’ella. En esta ocasió, serà Sueca la que aculla una de les sessions de càsting, les gales eliminatòries i la gran final. 

Cartell del concurs d’enguany. SUHECA.COM

“Veient el recorregut que ha tingut el concurs, estem molt contents que enguany siga Sueca l’amfitriona, tant de la jornada de càsting, el pròxim 4 de febrer, en el Casal Jove, com de les gales finals; per a poder gaudir d’eixos talents que acudiran des de molts llocs d’Espanya, fins i tot d’altres països. Pablo Vivó és una persona que li posa molta il·lusió a tot el que fa i estem segurs que serà un èxit”, va afirmar la regidora de Festes i Joventut, Gema Navarro. L’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, va mostrar la seua satisfacció perquè siga Sueca la ciutat triada per a acollir les gales, “era un deute pendent amb el certamen i nosaltres posarem tots els recursos necessaris perquè els participants i el públic gaudisquen de l’espectacle. Sueca ha demostrat ser una ciutat amb una pedrera important de talents musicals i este concurs pot ser una gran oportunitat per a molts d’ells”. 

Des de l’organització, es van mostrat també molt contents que siga Sueca la ciutat que aculla la pròxima edició, “era una il·lusió que sempre havíem tingut perquè, a més, molts del cantants que han passat per la nostra ciutat, en diferents espectacles, han eixit del concurs. I ens faltava vindre ací. I què millor que en el seu 15 aniversari!”, va explicar Pablo Vivó. 

El certamen tindrà una duració de sis gales, en les quals els concursants cantaran individualment i en duos, i serà l’organització qui seleccione les cançons que interpretaran. Els concursants, a més, rebran una masterclass de tècnica vocal, control d’emocions, pronunciació en anglés, com actuar davant d’una càmera, etc. “Pretenem, no sols que mostren el seu talent sinó que també puguen aprendre. Proporcionar-los tablas per a enfrontar-se a qualsevol tipus de situació en un escenari i que, després, puguen tindre oportunitats laborals, com va ocórrer amb Blas Cantó i Carlos Pérez Marco, del grup Auryn; Rocío Cabrera i Alba Reig, de Sweet Califòrnia; Thalía Garrido, d’Operación Triunfo 2017; i molts dels cantants de les orquestres més capdavanteres de la Comunitat Valenciana; tots ells eixits del nostre concurs”, assenyala Vivó.

De 8 a 15 anys

El certamen està obert a xiquets i joves, de 8 a 15 anys, en la Versió Kids, i paral·lelament està la versió adulta, a partir de 16 anys. Les inscripcions, gratuïtes, es realitzaran a través de la pàgina web del concurs: cantameconcurso.com. Pablo Vivó va agrair a l’Ajuntament de Sueca la confiança depositada en el concurs, i va convidar a la ciutadania a participar i a gaudir de les gales. “Volem animar a totes les persones amb inquietuds artístiques en matèria de cant al fet que participen. En estos moments, tenim ja inscrites unes 120 persones”, va assenyalar Gema Navarro. 

Quant als premis, “a més de l’econòmic, seran sobretot de caràcter formatiu: gravació d’un single, composició de temes inèdits per al guanyador, gravació de videoclip, un contracte amb una empresa per a gestionar durant un any el seu llançament, formació de tècnica vocal i interpretació, etc. Com a artistes convidats en les diferents gal·les, tindrem, per exemple, a l’últim representant d’Eurovision Junior i a la representant de fa dos anys. En esta ocasió també, per ser l’any dedicat a Nino Bravo, li brindarem el nostre particular reconeixement per ser un dels artistes més importants de la música valenciana”, va explicar Vivó.

spot_img

Més llegits