Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciEsportsEl CB Sueca Fustes Bonet torna a la senda de la victòria

El CB Sueca Fustes Bonet torna a la senda de la victòria

Els de Loren González guanyen al Tavernes Blanques (72-65)

Una gran defensa en l’últim quart va permetre que el CB Sueca Fustes Bonet aconseguira la 13a victòria, en un partit molt disputat, davant un equip molt físic, el Tavernes Blanques, que li va posar les coses molt complicades a l’equip suecà, que va haver de jugar al màxim per véncer els de l’Horta. 

El partit començà amb domini visitant, que estava més encertat en atac que els suecans, minut 2: 0-5. La reacció dels de Loren González vingué d’una millor defensa i l’aportació de Jose, màxim anotador de l’encontre amb 17 punts i jugador més destacat, i del capità Vicent. Minut 7: 10-9 i a la fi del quart: 18-12.

El CB Sueca no va fallar a Les Oliveretes. CBS

Al segon quart, l’equip riberenc mantenia les diferències gràcies al domini sota els taulers (41 rebots a favor i 28 en contra). El Tavernes reaccionà i es posà a 3 punts al minut 4. Roberto i Carles tornaren a distanciar l’equip suecà al minut 6. Però les pèrdues de balons i les errades en els llançaments lliures feren que s’arribara al descans amb un igualat 35-33.

El tercer quart fou molt disputat, amb un gran encert en atac per part dels dos equips. Foren els visitants els que eixiren més concentrats, deixant el marcador en el minut 7 en 45-51. La reacció suecana vingué dels triples de Joan i Jose i els tirs lliures de Sergio: 55-53, amb un parcial de 10-2.

Una eixida quasi perfecta, en l’últim quart, tant atac com en defensa, amb triples de Fèlix i Jose, rebots de Roberto (13), feien que la diferència al minut 3 fora de 9 punts, 62-53, parcial de 7-0. Els suecans baixaren la intensitat i els visitants retallaren les diferències. M7: 67-62. Després d’un temps mort de l’entrenador suecà,s’ajustà la defensa i es controlà el ritme de joc. Les errades en els llançaments lliures impediren un avantatge major. I així s’arribà a la fi de l’encontre 72-65.

Cal destacar que els jugadors eixiren a la pista amb una samarreta, en què li desitjaven una prompta recuperació al base suecà, Mariano García.

Més llegits