IniciSUECADimas Vázquez repeteix com alcalde de Sueca

Dimas Vázquez repeteix com alcalde de Sueca

El saló de plens va acollir el ple d’investidura del nou Govern Municipal

Dimas Vázquez va aconseguir de nou la vara que rep el màxim representant del municipi. El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va tornar a acollir, el passat dissabte 17 de juny, una nova sessió constitutiva en la qual es va fer públic després d’una votació qui conformarà la Corporació Municipal i qui serà l’alcalde per als pròxims 4 anys. Després de confirmar-se el pacte anunciat fa uns dies entre les formacions polítiques PSPV-PSOE i Sueca per Davant, el socialista repetirà com a primer edil del municipi. 

Al contrari que en l’anterior ocasió, l’any 2019, el saló de plens -que es va tornar a omplir de gom a gom- la sessió va ser molt menys tensa que fa quatre anys. Pilar Moncho, portaveu de Compromís per Sueca, va anunciar que, “després de no rebre cap telefonada per formar part de l’equip de govern” faran de nou oposició i Carolina Torres, del PP, també anunciaren que “treballaran per al poble”. Julián Sáez, portaveu de Sueca per Davant, va indicar que tornaren a donar suport, “com fa quatre anys, al partit més votat a Sueca per la ciutadania”. Finalment, des del PSPV-PSOE anunciaren que “faran tot el possible per aconseguir una millor Sueca i continuaran treballant amb tots els pojectes encetats en l’anterior legislatura”. Dimas Vázquez es va mostrar “molt agraït a totes les persones que han confiat en el nostre projecte” i va tindre un emotiu record cap a “quatre grans amics que ens han deixat en els últims quatre anys”.

El nou pacte de govern entre PSPV-PSOE deixa en l’aire una incògnita: si als socis que han donat suport al PSPV-PSOE els ocorrerà com als anteriors, que han desaparegut de la foto. Ciutadans (on es trobava Celia Beltran i Carlos Ramírez en eixe moment) no aconseguiren cap representant i el PP va canviar els primers llocs de la llista i l’únic que podria sumar-se d’aquell pacte a posteriori seria Fernando Franco, número dos dels populars.

La sessió també va servir per a conéixer els 21 regidors i regidores que han signat l’acta durant els últims dies. Segons va anunciar Dimas Vázquez, la intenció del govern tornarà a ser sumar a la resta de partits amb representació en el consistori.

Més llegits