IniciSUECADimas Vázquez es presenta a la reelecció com "un alcalde per a...

Dimas Vázquez es presenta a la reelecció com “un alcalde per a tots”

La presentació de la candidatura socialista reuneix a més de 200 persones en l’esplanada del Pavelló Cobert

L’esplanada del Pavelló Cobert de Sueca es va convertir, el passat divendres 5 de maig, en el lloc on es va presentar la candidatura del PSPV-PSOE de Sueca que torna a encapçalar l’actual alcalde, Dimas Vázquez. Una candidatura que, segons indicaren, “compta amb l’experiència dels regidors i l’alcalde de l’actual de la mà d’una molt complicada legislatura, a més de noves incorporacions amb moltes ganes de continuar millorant Sueca, des del seu perfil professional, i en molts casos, des de la seua joventut”.

A l’acte van assistir i van intervenir, el secretari general de la província de València, Carlos Fernández Bielsa, el secretari general comarcal, Rafael Gisbert, i el secretari general local, Vladimir Micó.

La resposta a esta convocatòria va ser notable, amb l’assistència d’alcaldes d’altres pobles i més de 200 persones que van estar presents en un acte de presentació en el qual es va parlar de tots els avantatges que suposaria el fet que el president Ximo Puig fora reelegit i l’actual alcalde, Dimas Vázquez, puga tornar a obtenir l’alcaldia.

La intervenció de l’actual primer edil no va ser una intervenció de faristol a l’ús sinó que va ser més aviat una exposició a l’estil Steve Jobs en les seues presentacions, de manera que els assistents van estar molt pendents i connectats amb tot l’exposat allí pel candidat socialista, qui va optar per realitzar de manera gràfica i amb una gran quantitat d’exemples, un viatge en el temps per la legislatura que està a punt d’acabar i la que podria ser, a partir de juny, amb la seua continuïtat en la gestió i la del seu equip.

Vázquez va voler recalcar els complicats inicis de legislatura, “amb infinitat de situacions dramàtiques a les quals amb temprança i bona gestió es van poder trobar solucions factibles per als veïns”. L’actual alcalde va fer una exposició extensa dels objectius aconseguits en poc més de dos anys, ja que les circumstàncies pandèmiques i econòmiques van marcar bona part de la legislatura. Al mateix temps, van mostrar una part del que tenen preparat per a la nova legislatura, si tornen a governar en Sueca.

Suport de la gent i de la família

L’equip de Dimas Vázquez es va mostrar molt satisfet per la important injecció d’ànim que li va transmetre el públic assistent, al qual es van mostrar molt agraïts i al qual li van sol·licitar que es convertisquen “en transmissors amb els seus amics i familiars de tots els avantatges que suposaria triar l’opció de Dimas Vázquez i la seua candidatura, perquè puguen continuar millorant Sueca i tot el seu territori, i d’esta manera, contribuir al fet que la capital de la Ribera Baixa avance amb un alcalde, com ho ha estat fins ara, un alcalde de tots i per a tots”.

Finalment, Dimas Vázquez va indicar que “el suport de la meua família ha estat fonamental, per a navegar fins al dia d’avui, i per a si la ciutadania ho estima el dia 28 de maig, continuar treballant perquè Sueca avance i tots puguem estar orgullosos de la nostra ciutat, la nostra costa i el nostre entorn”.

La candidatura al complet. SUHECA.COM

Més llegits