IniciSUECADetés l'autor de nombrosos robatoris en vehicles de la població

Detés l’autor de nombrosos robatoris en vehicles de la població

La Policia Local de Sueca posa a la disposició de l’autoritat judicial al presumpte lladre

La Policia Local de Sueca va detindre, el passat 28 de juny, un home de 24 anys per la presumpta comissió de múltiples robatoris amb força a l’interior de vehicles. La detenció va ser fruit d’un operatiu policial planificat on va ser necessària la col·laboració ciutadana.

Els agents es trobaven realitzant funcions de prevenció i vigilància per a la localització de l’autor de diversos robatoris per la població, quan diversos veïns van alertar de la presència d’una persona sospitosa rondant per les zones d’estacionament de vehicles. Ràpidament, es van desplaçar diverses unitats de patrulles que van desplegar l’operatiu, sent este localitzat i sorprés amb nombrosos objectes presumptament sostrets de l’interior de diversos vehicles, així com les eines per a violentar els cristalls i accedir al seu interior. El detingut va ser posat a la disposició de l’autoritat judicial.

La regidora de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Sueca, Noelia Benedito, va remarcar “l’excel·lent treball de la Policia Local que ha donat amb la detenció final del presumpte autor de nombrosos robatoris en la població”. Benedito també va agrair “la col·laboració ciutadana, que una vegada més ha tornat a ser fonamental per a poder efectuar-se la detenció”.

Més llegits