Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECACompromís per Sueca renova la seua executiva local i es prepara per...

Compromís per Sueca renova la seua executiva local i es prepara per a afrontar “el repte de recuperar l’alcaldia de Sueca en 2023”

Continuen els moviments a les diferents formacions polítiques que aspiren a governar Sueca a partir de finals del pròxim mes de maig, moment en què tindran lloc les eleccions municipals de 2023. Si la setmana passada era el PSPV-PSOE qui feia públic que Dimas Vázquez repetirà com a cap de llista dels socialistes locals, esta setmana ha sigut Compromís per Sueca qui ha fet un pas endavant mostrant qui conforma la seua executiva local.

Roser Viñoles.

Encara que els nacionalistes no han indicat qui serà el candidat o candidata a l’alcaldia per les seues sigles, ja es coneix qui conformarà la seua executiva local.

El passat 26 de setembre tingué lloc una assemblea de Compromís on per unanimitat s’aprovà la següent relació de càrrecs: com a portaveu del grup estarà l’actual regidora Roser Viñoles Tarín; com a secretari d’organització, Antoni Planells Benedito; la secretaria de Finances la durà Josep Cortell Moya; la secretària institucional serà la també regidora Pilar Moncho Matoses; el secretari de Comunicació serà Alfredo Planells Benedito, també regidor en estos moments.

Per altra banda, Compromís va anunciar que Laia Franco Corihuela i Julio Serra Casanova portaran altres secretaries. A més, es feren públics els noms de les persones que s’incorporen a l’executiva per part de les organitzacions juvenils, i que són: Miquel Camilleri Soler de Joves-PV i Aitana Tomàs Escrivà de Joves amb Iniciativa.

La nova executiva afronta ara “el repte de recuperar l’alcaldia de Sueca en 2023”, procés que començarà en l’assemblea que tindrà lloc este 30 de setembre, on es triarà el mètode de confecció de la llista municipal.

Més llegits