Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECACompromís per Sueca recupera a Vicent Baldoví per a presentar-lo a l’alcaldia

Compromís per Sueca recupera a Vicent Baldoví per a presentar-lo a l’alcaldia

L’exregidor d’Esports i Educació s’havia desvinculat de la política, però el partit ha aconseguit convéncer-lo per a tornar

Un dels secrets millor guardats per Compromís per Sueca durant les últimes setmanes, la del candidat o candidata a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals de maig de 2023, va ser desvetlat este divendres 11 de novembre.

Finalment, el partit nacionalista recuperarà a Vicent Baldoví, exregidor d’Esports i Educació en l’última legislatura en la qual van ostentar amb Raquel Tamarit l’alcaldia (2015-2019). Vicent Baldoví, de 59 anys, casat i amb dos fills, és diplomat en Educació Social i funcionari de l’Ajuntament de Sueca des de fa vint anys. En l’actualitat treballa d’educador en el Centre Ocupacional Municipal.

Vicent Baldoví va relegar en la regidoria d’Esports a la seua dona, Maria Teresa Ribes, qui després de huit anys en el càrrec va fer un pas al costat en el partit l’any 2015. El candidat nacionalista a l’alcaldia haurà de gestionar en uns mesos les diverses opcions que tindrà el seu partit en els futurs i hipotètics pactes que, com ha sigut una constant a Sueca, s’hauran de fer per tal de governar.

Baldoví ja es va presentar en les llistes anteriors, on assegurava compensar “la meua pràctica esportiva amb les classes de teatre aficionat i els meus ratets al campet fent verdura ecològica, la qual cosa em fa mantindre un cert equilibri emocional“. Es considera “una persona honesta, participativa, social, amb iniciativa i amb un gran compromís, amb moltes inquietuds, amb moltes ganes de treballar i que allò que faig, ho faig per convicció, perquè sempre m’ha agradat involucrar-me en tota classe de reptes”.

Vicent Baldoví.

Vicent Baldoví es presenta “per intentar resoldre els problemes dels veïns del nostre poble. Pense que puc prosseguir amb eixa magnífica llavor realitzada pels companys de Compromís que han estat de regidors i han fet un treball excel·lent. He tingut la gran sort de poder viure diverses campanyes. Una vegada més hem d’eixir al carrer per convéncer a les persones desesperançades que Compromís és la seua veu, que defensarem amb força totes les seues propostes, que farem tot el possible perquè la nostra veu se senta, com ho ha fet Baldo al congrés dels diputats a Madrid”.

Candidat “per consens”

Cal destacar que Vicent Baldoví va ser escollit pel seu partit “per consens i convicció de l’executiva local”. “Moltes gràcies a totes i tots pel recolzament i per confiar en mi per encapçalar la llista de Compromís en les eleccions de 2023. Sembla que hem despertat la consciència de la gent i els podem tornar la il·lusió en este nou projecte que comença hui mateix. Ara només ens queda treballar col·lectivament per convéncer a la ciutadania que el nostre és el millor projecte de tots. Amb una llista amb experiència, amb homes i dones preparats i preparades, una llista que aporta entusiasme i sobretot amb moltes ganes de treballar per Sueca. Estic segur que amb el magnífic grup de dones i homes que formem Compromís, intentarem que no tingueu dubtes i ens trieu com la millor força política de present i de futur”, va indicar el candidat a alcalde pel grup nacionalista Compromís per Sueca, qui va agrair també “als joves de Compromís que han treballat, treballen i treballaran de valent per aconseguir els millors resultats. Estic molt pagat. Sou present i futur, pense que esteu preparats per a assumir els reptes que se’ns van a posar per davant”.

Foto oficial de la llista de la candidatura per a les pròximes municipals.

Més llegits