IniciSUECACompromís per Sueca recull propostes de militants i simpatitzants

Compromís per Sueca recull propostes de militants i simpatitzants

Va reivindicar l’1 de maig amb el candidat a l’alcaldia, Vicent Baldoví

La formació política Compromís per Sueca va organitzar, el passat dilluns 1 de maig, una paella popular per a la militància i la gent simpatitzant que tenia com a principal objectiu reivindicar el dia del treball. Vora un centenar de persones es reuniren en un casal de Sueca, entre elles la major part de la candidatura a l’Ajuntament de Sueca, encapçalada per Vicent Baldoví, així com el diputat al Congrés, Joan Baldoví, candidat a la Presidència de la Generalitat (que havia assistit a primera hora a la manifestació convocada a València) i la consellera d’Educació, Cultura i Esport, Raquel Tamarit.

Ambient distés a la porta del casal. COMPROMÍS PER SUECA

En un ambient de festa i reivindicació, la gent reunida va fer propostes de cara al programa electoral que s’està elaborant i que s’aplicarà, segons indicaren, “quan Compromís recupere l’alcaldia de Sueca”.

El procés de confecció del programa ha dut a Vicent Baldoví i a la gent de la candidatura a mantindre reunions amb tots els sectors del teixit associatiu suecà, així com estar presents en els actes que se celebren a Sueca com fou, el passat divendres 28 d’abril, el lliurament dels Premis Joan Fuster.

Pocs dies abans de l’inici de la campanya electoral, Compromís “manté el pols del carrer, recull propostes i suggeriments i es prepara per a assolir el govern municipal i redreçar el rumb d’un ajuntament que ha anat 4 anys a la deriva, llastrats per l’individualisme d’un equip de govern format per quatre partits més els que han canviat de formació en esta legislatura perduda, on només ha augmentat el deute municipal”

Més llegits