IniciSUECACompromís critica que el PSPV-PSOE no haja respectat l’acord signat

Compromís critica que el PSPV-PSOE no haja respectat l’acord signat

Esta setmana es va presentar un pacte, on també se sumava Esquerra Unida, però a Sueca no s’ha contemplat en cap moment dur-lo endavant

La nova investidura que, presumiblement, durà a Dimas Vázquez a repetir alcaldia a partir d’este dissabte 17 de juny continua sent motiu de reprovació per part de Compromís, partit que en el seu moment va firmar el Pacte del Botànic amb el PSPV-PSOE i que ara també ha signat un acord d’investidura d’alcaldies que en Sueca tampoc es durà endavant. La formació nacionalista va criticar que els socialistes “no hagen contemplat esta opció tampoc esta vegada” i recordaren que la signatura de l’acord presentat este 12 de juny té com a principal objectiu aconseguir “el màxim nombre possible d’alcaldies” a la Comunitat Valenciana, “en tots els municipis on siga numèricament possible”, i “allà on siga possible, governs estables”.

Entre els assistents a la rúbrica del pacte entre partits va estar el suecà Sergi Tomàs, regidor de Compromís per Sueca en els últims anys. L’agrupació local d’este partit va agrair la tasca duta a terme pels regidors que abandonen esta setmana l’hemicicle del saló de plens.

Més llegits