Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECACarolina Torres revela el seu equip

Carolina Torres revela el seu equip

La candidata a l’alcaldia pel Partit Popular tractarà de guanyar les eleccions del 28M

El Partit Popular de Sueca va presentar la seua candidatura a les eleccions municipals, en un acte que va reunir a afiliats, simpatitzants i amics, i altres candidats i candidates d’altres poblacions de la Ribera Baixa, en la Casa de la Cultura.

L’acte va ser presentat per Gerard Carbonell i Majo Muñoz, integrants n. 5 i 9 de la llista i va comptar amb les intervencions de la diputada Verónica Marcos i de la candidata a l’alcaldia Carolina Torres. En la llista estan Fernando Franco (2), María Isabel Benet (3), Pío José Lledó (4)Juan Meseguer (6), Esther Galiana (7) i Kiko Ortolá (8) en les primeres posicions.

Durant la presentació, Carolina Torres va voler agrair “a totes les persones que s’han sumat al nou projecte del Partit Popular de Sueca, sense excepcions, amb l’objectiu de recuperar la confiança dels veïns i veïnes de Sueca i posant l’interés general per damunt de qualsevol projecte personalista, prioritzant la bona gestió i la feina ben feta al consistori”. Amb la presentació de la candidatura, el PP de Sueca va voler demostrar a la ciutadania “el seu compromís amb la defensa dels interessos de la ciutat i les ganes de treballar per Sueca”.

Pel que fa al Mareny de Barraquetes, la llista la lidera Juan Fco. Franco Carbonell, i l’acompanyen Salvador Caplliure Martí de número dos i Salvador Caplliure Roselló de número tres. El quart lloc l’ocupa Concepción León Miguel i el cinqué Maria Dolores del Valle Pérez.

Més llegits