IniciSUECACarolina Torres presidirà la nova gestora dels Populars de Sueca

Carolina Torres presidirà la nova gestora dels Populars de Sueca

Agafa el relleu de José Luis Ribera, qui va dimitir en febrer

El Comité de Direcció del Partit Popular (PP) de la província de València va aprovar la renovació i constitució d’una comissió gestora en el Partit Popular de Sueca que presidirà Carolina Torres, candidata a l’alcaldia al municipi suecà. Així es va acordar després de la renúncia de José Luis Ribera com a president de la gestora local el mes de febrer passat. A Torres l’acompanyaran en la directiva Isabel Benet com a secretària del partit; Fernando Franco, Majo Muñoz, Pio Lledó i Esther Galiana com a vocals; i Gerard Carbonell com a delegat de Noves Generacions.

“Amb esta gestora es demostra la unitat, força i compromís amb el futur del partit a nivell local de cara a les pròximes eleccions del pròxim 28 de maig”, van indicar els Populars de Sueca. Està previst que passades les eleccions i seguint les directrius del partit es propose la celebració d’un congrés local que pose fi a la situació de provisionalitat existent durant els últims anys.

Carolina Torres es va comprometre a “escoltar i treballar en equip, amb un nou impuls, defensant sempre els interessos de tots els ciutadans, amb l’objectiu de millorar Sueca. El PP de Sueca té les portes obertes a tota la ciutadania, perquè som el canvi que Sueca necessita”.

El PP de Sueca inicia la precampanya amb un esmorzar comarcal

Esta notícia aplega dies després de la celebració de l’inici oficial de la precampanya del PP en la comarca. El passat diumenge dia 26 de març, el PP de Sueca va reunir a més d’un centenar d’afiliats i simpatitzants en el Restaurant El Teular. Allí van acudir els candidats i candidates de les poblacions d’Almussafes, Cullera, Corbera, Favara, Fortaleny, Riola, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

L’acte va comptar amb la presència també del president provincial del PP, Vicent Mompó, qui va animar als allí presents a seguir “defensant la identitat i els valors que representa el PP per a tornar a governar a tots els estaments (local, provincial, autonòmic i estatal) durant este any electoral, apostant per la defensa d’un nou model de finançament que tinga en compte les reivindicacions dels valencians”.

D’altra banda, Carolina Torres, candidata a l’alcaldia de Sueca i amfitriona de l’acte, va prendre la paraula, per “agrair la presència, força i unió” que suposava la celebració de l’acte a Sueca, com a capital de la Ribera Baixa. A més, va aprofitar l’acte per anunciar a la persona que l’acompanyarà com a número 2 en la llista per a les properes eleccions i que serà l’actual regidor d’Urbanisme a l’Ajuntament, Fernando Franco.

Amb la finalització de l’acte, des del partit popular es va voler animar a tota la ciutadania a “participar d’un projecte de ciutat, on els veïns i les veïnes de Sueca siguen els vertaders protagonistes de les polítiques que es duen a terme des del consistori”.

Més llegits