IniciSUECACarolina Torres es manifesta en defensa dels caçadors

Carolina Torres es manifesta en defensa dels caçadors

La candidata dels Populars de Sueca reivindica mesures que alleugeren l’impacte econòmic en el sector

La candidata a l’alcaldia pel PP de Sueca, Carolina Torres, va assistir el passat dissabte 6 de maig a la manifestació celebrada a València en defensa del sector de la caça. La concentració va reunir a milers de caçadors per a defensar la seua activitat, reivindicar mesures que alleugeren l’impacte econòmic en el sector i protestar contra les polítiques que atempten contra la seua activitat.

Carolina Torres va acudir a la manifestació per a reivindicar que l’activitat de la caça és fonamental per al camp, “els caçadors deuen tindre veu en l’elaboració de les polítiques que perseguisquen la preservació del medi ambient i del món rural. El Partit Popular de Sueca sempre estarà al costat del sector de la caça, donant el seu suport a totes les instàncies, locals, autonòmiques i estatal, a fi de preservar la seua activitat”, va indicar la candidata dels Populars de Sueca.

Sobre este assumpte, el diputat del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Miguel Barrachina, va manifestar que “Puig i els seus socis de Compromís i Podemos han de deixar de considerar delinqüents mediambientals als caçadors perquè són els majors defensors de l’entorn natural”.

Més llegits