Diumenge, 24 setembre, 2023
IniciSUECACarnestoltes reuneix centenars de xiquets i xiquetes a Sueca

Carnestoltes reuneix centenars de xiquets i xiquetes a Sueca

Una cercavila amb xaranga i una discomòbil van posar la festa en el municipi

La celebració dels carnestoltes va reunir, primer per diversos carrers del municipi i després en l’esplanada del Casal Jove, a centenars de xiquets, xiquetes i joves. La festa, inclosa per primera vegada dins de la Programació Oci i Joventut del mes de febrer, es va iniciar amb una cercavila, acompanyada de la música de la xaranga 442, i va acabar amb una discomòbil en la qual els i les participants van poder gaudir també d’un berenar saludable a base de fruita donada per l’empresa Fruites Miralles i dolços sense sucre donats per la Regidoria de Joventut. 

El Casal Jove, ple de gom a gom. AJ. DE SUECA

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Joventut, va mostrar la seua satisfacció per l’èxit de convocatòria obtingut en la celebració de la festa de carnestoltes organitzada el 17 de febrer. “Estem molt contents pel gran acolliment que ha tingut esta iniciativa que hem posat en marxa per primera vegada enguany i que, a causa de la gran participació, esperem que es puga oferir durant molts anys més. Els xiquets i xiquetes, i la joventut, són mereixedors de poder gaudir al màxim de festes com esta que afavoreixen les relacions socials entre ells en un ambient saludable i positiu”, va expressar la regidora de Joventut, Gema Navarro

Els i les participants, acompanyats en tot moment per sis animadors, van poder gaudir d’una vetlada festiva en la qual van lluir les seues disfresses més originals. La regidora de Joventut va mostrar la seua satisfacció pel fet que la celebració es convertira en una vesprada lúdica i molt divertida per a compartir amb la família i amics.

Més llegits