Dimarts, 26 setembre, 2023
IniciSUECACarlos Ramírez es presenta amb Contigo

Carlos Ramírez es presenta amb Contigo

Ni Ciutadans, ni PP, ni UCIN. Carlos Ramírez serà candidat a l’alcaldia per Contigo. Dimarts passat dia 11 d’abril a les 19 hores va tenir lloc l’assemblea de constitució de l’agrupació local Contigo somos democracia de Sueca.
“Contigo està creat i dedicat per a estar al costat de tots els veïns i veïnes de Sueca, així com de les poblacions del Mareny de Barraquetes i del Perelló. L’objectiu principal del partit és el de solucionar els principals problemes dels nostres conciutadans, tenint un tracte directe amb ells per a intentar donar una solució als problemes d’una manera ràpida i eficaç”, indicaren en una nota de premsa.

En l’assemblea es va acordar per unanimitat l’elecció dels càrrecs orgànics del partit, president (Carlos Ramírez), secretària (Mari Carmen Claros) i tresorer (José Fernando Marín). 

En la mateixa assemblea es va acordar per unanimitat de tots els afiliats presents l’elecció de Carlos Ramírez Olmos com a candidat a l’alcaldia de Sueca en les pròximes eleccions locals del dia 28 de maig. El candidat és empresari, persona molt coneguda a la ciutat, amb dilatada experiència social i política, que actualment és tinent d’alcalde i ostenta la Regidoria de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, “i l’objectiu principal de la qual és millorar la qualitat de vida de tots els nostres veïns”, apuntaren.

Més llegits