IniciCulturaCarla Llopis García guanya el I Concurs de Cartells de temàtica LGTBIQ+

Carla Llopis García guanya el I Concurs de Cartells de temàtica LGTBIQ+

Els tres premis sumaven un total de 950 euros

El disseny presentat per la jove Carla Llopis García, de Sueca, va resultar el guanyador del I Concurs de Cartells de temàtica LGTBIQ+ convocat per l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Igualtat. A més de ser la imatge de la programació amb motiu del Dia de l’Orgull del pròxim any, la guanyadora va aconseguir un premi en metàl·lic de 500 euros. “Des del departament d’Igualtat, ja havíem proposat diversos concursos al voltant del Dia de la Dona, però vam creure convenient posar en relleu també la visibilitat i les reivindicacions del Dia de l’Orgull convocant este concurs. Estem molt contents de la repercussió d’esta primera edició, amb 15 cartells presentats de molt bon nivell”, va explicar la regidora d’Igualtat en funcions, Gema Navarro, qui va assenyalar que van voler atorgar, en esta ocasió, tres premis en lloc de només un “per a repartir més els reconeixements entre els participants”. Navarro va explicar també que el cartell guanyador serà la imatge del Dia de l’Orgull 2024, “en tindre ja pràcticament tancada la programació i el seu disseny per a enguany”. 

El jurat va estar format per la pròpia regidora d’Igualtat en funcions, Gema Navarro; la promotora d’Igualtat, Vicenta Gálvez; el tècnic d’Integració Social, Vicent García; la representant de l’associació Cor de Prisma-Ribera Baixa, Marien Roselló; i el professor de l’Escola d’Art Municipal Escultor Beltrán, Juan Antonio Llopis. El guanyador del segon premi, dotat amb 300 euros, va ser Rubén Lucas García, de Torreagüera (Múrcia); mentre que el del tercer, de 150 euros, va ser Rubén Marí Llopis, de Sueca.

Tots els treballs presentats a la primera edició del Concurs de Cartells de temàtica LGTBIQ+ podran contemplar-se en l’exposició que s’inaugurarà el pròxim 26 de juny, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Municipal.

Més llegits