IniciFallesBernardo Garrigós deixa de ser president de la JLF de Sueca

Bernardo Garrigós deixa de ser president de la JLF de Sueca

Deixa el càrrec després de 6 anys

Qui fora president de la Junta Local Fallera de Sueca durant els últims 6 anys, Bernardo Garrigós, es va acomiadar del càrrec en l’Assemblea Extraordinària de Presidents i posteriorment en reunió ordinària de la JLF. 

Finalitzat l’exercici amb el 50 aniversari de la JLF i celebrat l’acte de la Gala Fallera de les Juntes Locals, Bernardo Garrigós va considerar que era el moment de dir adeu.

“Ha sabut portar el nom de Sueca per tot arreu del col·lectiu faller de la Comunitat Valenciana”, indicaren des de la JLF. Bernardo Garrigós va assegurar haver viscut, “6 anys intensos i satisfactoris” i va voler “donar les gràcies al seu equip pel treball pel suport i dedicació en pro de les falles de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes”.

“Des de la JLF estem molt orgullosos de tot el que s’ha aconseguit, per ser un lluitador incansable i sempre preocupat pel més mínim detall. Et desitgem molta sort en la nova etapa que encetes i sempre, sempre seràs recordat per ser un gran president de la JLF de Sueca”.

Més llegits