IniciFallesAmanda Torremocha i Ainhoa Oltra són presentades als ajuntaments

Amanda Torremocha i Ainhoa Oltra són presentades als ajuntaments

Les representants de les Falles 2024 i les seues respectives Corts d’Honor visiten els consistoris de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes

La Junta Local Fallera de Sueca va fer la presentació oficial de les Falleres Majors 2024 i les seues respectives Corts d’Honor el passat dilluns 26 de juny al saló de Plens de l’Ajuntament de Sueca. També es va presentar a la nova presidenta i membres  de la JLF, Lorena Sendra, a la corporació municipal. 

La regidora de Festes, Gema Navarro, va rebre una a una les dotze xiquetes i senyoretes que conformen les noves Corts d’Honor, i després a Amanda Torremocha i Ainhoa Oltra, Falleres Majors de Sueca 2024 i les va obsequiar a totes elles amb un detallet. El saló de plens va comptar amb una àmplia representació dels regidors.

No va ser l’única presentació oficial feta durant la setmana. La JLF es va desplaçar, el 29 de juny, fins el Mareny de Barraquetes i El Perelló per tal de fer la presentació oficial a les noves corporacions municipals. La Casa Carots i el Centre Cultural del Perelló van acollir els dos actes.

Més llegits