IniciFallesAinhoa Oltra Peiró i Amanda Torremocha Olegario, Falleres Majors

Ainhoa Oltra Peiró i Amanda Torremocha Olegario, Falleres Majors

Un jurat format per quatre persones va escollir per unanimitat a la candidata de la falla Avinguda d’Espanya després de fer-les una valoració

El saló de plens de l’Ajuntament de Sueca va ser novament l’escenari de la telefonada a les que seran les màximes representants de les festes falleres de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes per a l’exercici 2023-2024.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Dimas Vázquez; les Falleres Majors de Sueca 2023, Clara Boix i Aitana Adsuar i les seues respectives corts d’honor; membres de la corporació municipal; la presidenta de la Junta Local Fallera, Lorena Sendra; els membres de la JLF i els representants de les setze comissions de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

L’assemblea extraordinària va començar amb la lectura de la secretària de la JLF el nom de les candidates presentades: sent la xiqueta Amanda Torremocha Olegario, de la Falla Poble Vell, l’única candidata a Fallera Major Infantil de Sueca 2024, i Irene Pasamontes Alberola de la Falla El Portal i Ainhoa Oltra Peiró de la Falla Avinguda d’Espanya, les dos candidates a Fallera Major de Sueca 2024.

En ser la xiqueta Amanda Torremocha l’única candidata a FMI, i d’acord amb les bases de l’elecció es va procedir a comunicar-li la seua elecció per part de l’alcalde de Sueca.

El jurat va triar

I d’acord amb el punt 7 de les bases de l’elecció, este any es va decidir el fet de poder valorar a les dos candidates mitjançant un jurat, que posteriorment va fer una acta tancada i signada on es va elegir a la candidata més idònia amb el recompte dels seus vots per separat. D’esta manera, la senyoreta Ainhoa Oltra fou l’elegida per unanimitat de tots els components del jurat (en el cas que no haguera sigut per unanimitat s’haguera procedit a realitzar el sorteig entre ambdues candidates). L’alcalde de Sueca va ser, com és habitual, l’encarregat de comunicar-li la seua elecció telefònicament.

Més llegits