IniciOpinióAgraïment PSPV-PSOE

Agraïment PSPV-PSOE

OPINIÓ · Dimas Vázquez, PSPV-PSOE

En el meu nom, i en el de la candidatura que represente, vull mostrar el meu agraïment a tota la ciutadania que diumenge passat va acudir a les urnes per a exercir el seu dret al vot, un acte molt important per a determinar el futur de la nostra ciutat i de les institucions provincials i autonòmiques.

Especialment, volem agrair als 4.697 veïns i veïnes que han depositat la seua confiança en el nostre projecte; així com agrair la seua participació a les persones que s’han decantat per altres opcions polítiques.

Les nostres felicitacions també als partits que han aconseguit representació en el consistori; i el nostre agraïment a aquells que van presentar la seua candidatura, amb tota la il·lusió, però que, per circumstàncies numèriques, no han pogut obtindre regidors.

Com a alcalde en funcions, i com a candidat del PSPV-PSOE de Sueca, vull mostrar la meua alegria i satisfacció pels resultats obtinguts, gràcies als quals hem incrementat en 2 el nombre de regidors respecte a 2019, passant de 6 a 8.

A partir d’ara, buscarem totes les complicitats possibles i projectes comuns per a continuar millorant la nostra ciutat i que Sueca seguisca avançant, tal com mereix la nostra ciutadania.

El nostre objectiu sempre serà que Sueca prospere i es consolide com la gran capital de comarca que és.

Gràcies a tots i totes!

Més llegits