Dilluns, 25 setembre, 2023
IniciSUECAActivitats per a la conciliació familiar durant les vacances de Nadal

Activitats per a la conciliació familiar durant les vacances de Nadal

L’Ajuntament ofereix una sèrie d’activitats amb novetats com el Campament de Nadal amb capacitat per a 50 xiquets i xiquetes

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Igualtat, i gràcies a la subvenció del Pla Corresponsables finançat pel Ministeri d’Igualtat mitjançant la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, oferirà una sèrie d’activitats a la ciutadania amb l’objectiu d’afavorir la conciliació de les famílies amb menors de fins a 16 anys durant les vacances de Nadal. “Algunes d’estes activitats ja es venien prestant durant els mesos d’octubre i novembre; unes altres es presenten com a novetat amb la finalitat que les famílies interessades puguen beneficiar-se d’esta iniciativa durant els dies de vacances escolars per les festes nadalenques. Eixa és la nostra intenció, procurar sempre el benestar de la nostra ciutadania facilitant la conciliació familiar a tots els pares i mares que treballen i poden acollir-se a este servei de caràcter gratuït perquè els seus fills estiguen ben atesos i, al mateix temps, gaudisquen del seu temps d’oci amb una gran varietat d’activitats i jocs”, ha assenyalat la regidora d’Igualtat, Gema Navarro

Dins del programa Concilia Desembre, des de la Regidoria responsable es ve prestant en els últims mesos a les famílies del municipi que ho desitgen un servei de Escola matinera per a tots els xiquets i xiquetes de Sueca. L’activitat s’ofereix en els col·legis Cervantes i Carrasquer, en horari de 7.30 a 9 hores, per a menors de 3 a 12 anys i, a la vesprada, de 17 a 19.30 hores, per a xiquets de 3 a 14 anys. El programa inclou la possibilitat d’acompanyament als menors per part de monitors des dels seus col·legis fins als centres on es presta l’activitat i posteriorment tornar als seus col·legis. Per a apuntar-se, ha d’enviar-se un correu a l’adreça suecaconcilia@gmail.com, amb el nom, cognoms i edat de cada xiquet o xiqueta, així com el DNI de la persona responsable, col·legi on cursa estudis i centre al qual desitja assistir. En cas de dubte, la Regidoria posa al servei de la ciutadania el telèfon 744 654 164. L’activitat finalitzarà el 22 de desembre. 

A més d’esta activitat, la Regidoria d’Igualtat ha introduït novetats importants dins del programa Concilia Desembre. Una de les més interessants és el Campament de Nadal que es realitzarà del 27 al 30 de desembre, en l’embassament de Benagéber, amb capacitat per a 50 xiquets i xiquetes, de 12 a 16 anys, empadronats a Sueca. Les inscripcions podran realitzar-se del 12 al 16 de desembre per registre d’entrada de l’Ajuntament. Des de l’organització, està previst oferir una reunió informativa a totes les famílies que s’inscriguen, el dijous 22 de desembre, a les 19 hores, en la sala d’actes de la Casa de la Cultura.

A més del campament, s’ha preparat també una activitat lúdica denominada Concilia Escola de Nadal, amb la novetat especial que podran beneficiar-se per primera vegada menors des dels 2 anys. Es desenvoluparà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2022 i 2, 3, 4 i 5 de gener de 2023, per a xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys (nascuts de 2011 a 2020, tots dos inclosos). L’activitat es prestarà en els col·legis Cervantes i Carrasquer, en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 19 hores, excepte el 5 de gener que s’oferirà només al matí. Les inscripcions poden realitzar-se fins al 15 de desembre, a través de la pàgina web www.femescola.es. Per a més informació, pot telefonar-se al 644 842 604.

Finalment, des de la Regidoria d’Igualtat s’ha organitzat també una sessió de Gimcana Jocs i Joguines Inclusius el dissabte 17 de desembre, en el Casal Jove, de 10 a 14 hores, en la qual s’oferiran activitats, proves físiques i mentals, manualitats i tallers relacionats amb joguets no sexistes.

Per a més informació, pot consultar-se la cartelleria que apareixerà publicada en els perfils de les xarxes socials municipals.

Més llegits