Divendres, 31 març, 2023
IniciSUECAA examen el I Pla Estratègic Zonal de Serveis Socials de Sueca

A examen el I Pla Estratègic Zonal de Serveis Socials de Sueca

L’Ajuntament ofereix a la ciutadania la possibilitat de participar en un qüestionari per a determinar les seues característiques

L’Ajuntament de Sueca, a través de les regidories d’Acció Social i Participació Ciutadana, ha facilitat a la ciutadania la possibilitat de realitzar un qüestionari online sobre el I Pla Estratègic Zonal de Serveis Socials de Sueca, “l’objectiu principal del qual és determinar les necessitats que tenim en el municipi en l’àmbit dels Serveis Socials, a fi de realitzar un diagnòstic i plantejar el full de ruta que volem seguir per a aconseguir, en un futur pròxim, prestar a la ciutadania un servei millorat, amb una atenció més personalitzada en la qual s’agilitzen els tràmits i s’acurten els terminis en totes les gestions; així com un servei adaptat a la nova legislació i a les exigències que ens demanda la Conselleria”, ha assenyalat la regidora d’Acció Social, Manoli Egea.

Tota aquella persona interessada a realitzar el qüestionari, podrà accedir en l’enllaç www.civiciti.com/es/sueca. Així 00mateix, podrà accedir a l’esborrany del Pla Estratègic Zonal a través de la página web municipal, en l’apartat Serveis Socials, i a través del codi QR que apareix en la cartelleria informativa. Els requisits per als participants són estar empadronats a Sueca, El Perelló o Mareny de Barraquetes i tindre més de 16 anys. El termini es va iniciar el passat dia 15 i conclourà el 19 de febrer. 

A més, podrà emplenar-se el qüestionari de manera presencial: el dijous 16, de 17.30 a 20h, en el Centre de Jubilats, l’Ateneu, l’Agricultura i els Porxets; el divendres 17, de 10 a 13h, en la plaça de l’Ajuntament; el dissabte 18, d’11 a 13h, també en la plaça de l’Ajuntament; i el dilluns 20, de 10 a 13h, en el Mercat Central. 

Els principis que busca el I Pla Estratègic Zonal de Sueca, i per al qual se sol·licita la col·laboració ciutadana a través del qüestionari, són: major coordinació entre les administracions públiques; atenció més igualitària; major proximitat al ciutadà; major agilitat en l’atenció a les persones; major qualitat en el servei; i una major integració quant a persones amb mobilitat reduïda, identitat de gènere, igualtat, infància i adolescència.

Més llegits