IniciEsports10 anys del CF Promeses Sueca

10 anys del CF Promeses Sueca

Més de tres-cents jugadors i jugadores integrats en díhuit equips formen l’estructura de la coneguda com l’escola del balonet

El CF Promeses Sueca celebra esta temporada el seu 10é aniversari i el 25 aniversari de l’escola de futbol. Sota este marc es va dur a terme a l’Estadi Toni Puchades la cloenda de la temporada 2022-23, un emotiu acte que va reunir a tots els components de la família del balonet, que baix l’atenta mirada de mares i pares, iaios i resta de familiars i amics, presentà els més de 300 jugadors i jugadores que componen l’escola.

La família del balonet creix any rere any, i des dels més menuts als més majors, han tancat una temporada on sobretot la diversió i el bon ambient han estat la nota principal, sent d’agrair l’esforç i implicació dels patrocinadors, mares, pares, iaios i iaies per fer-ho possible.

De cara a la pròxima temporada, es va presentar les inscripcions i els equipatges que vestirà el CF Promeses Sueca durant la temporada 2023/2024, on els colors del cel tornar a lluir al primer equipatge.

Incidint en les xarxes socials, l’escola del balonet, supera els 3000 seguidors a Facebook i els 1500 a Instagram, estant present també a la resta de xarxes socials com TikTok, Twitter i Telegram. A més, enguany s’ha incorporat l’app 360player per a millorar la gestió i comunicació del club.

Al llarg de la temporada s’han realitzat diversos campus i jornades de tecnificació, i actualment està obert el termini d’inscripcions del campus d’estiu, on el passat curs van assistir més d’un centenar xiquets i xiquetes el passat curs, i que de segur tornarà a ser un èxit de diversió, a més, d’ajudar a les famílies a conciliar la vida familiar i laboral.
A més, es va aprofitar per a anunciar l’exposició que es durà a terme del 12 al 14 de maig a l’Ateneu Sueco, en la que es farà un xicotet repàs als deu anys del Promeses Sueca i els vint-i-cinc anys de l’associació de mares i pares de l’escola de futbol de Sueca.


Acomiadament

A l’acte es va poder acomiadar Rafa Navarro, que ha estat director esportiu durant tots estos anys, i que enguany ha deixat l’escola per a incorporar-se a la Federació de Futbol de Mauritània, i passar al món del futbol professional.
Així, es va aprofitar l’ocasió per a presentar en societat i de manera formal al que va ser escollit per unanimitat com a nou director del CF Promeses Sueca, Carles Pastor, que fins a enguany ocupava el lloc de Coordinador Esportiu. Carles Pastor és un tècnic de la casa, jove, format i amb una dilatada experiència i trajectòria, a més de ser una persona molt volguda i estimada per tots els membres de la família del balonet.

Per a tancar l’acte, es van dirigir al públic assistent el director de l’escola eixint, Rafa Navarro, el nou director esportiu, Carles Pastor, i el president de l’escola, Carles Coves: “Com a president és un orgull veure com cada vegada són més xiquets i xiquetes s’animen a fer esport a la nostra escola, i com aquells que van començar de ben menuts, hui conformen un primer equip del CF Promeses Sueca, amb quasi tots els jugadors de casa i del nostre poble i voltants”.
També va adreçar unes paraules la regidora d’Esports, Celia Beltrán, que va animar al públic assistent a reivindicar les instal·lacions esportives que un poble com Sueca mereix.

Des del CF Promeses Sueca ja s’està treballant de cara a la temporada vinent, per tal d’assolir que vinga plena d’èxits, on la família del balonet continue creixent i fomentant la pràctica de l’esport i els valors entre els joves de la localitat i voltants. 

Més llegits